Please update your Flash Player to view content.

UTENOS VAIKŲ LOPŠELIS - DARŽELIS „ŠALTINĖLIS"

J. Basanavičiaus g. 73 LT- 28240 Utena.
el. paštas: saltineliomd@saltinelis.utena.lm.lt, tel.: +370 389 55408.
Kodas: 190174635. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre. 
Biudžetinė įstaiga. Steigėjas: Utenos rajono taryba.

 

„Sveikata yra dovana, kurią reikia pasidovanoti sau pačiam“ (Bodo Werner) - skelbia šių metų sveikatingumo mėnesio šūkis. Vasario mėnesį ypatingas dėmesys yra skiriamas visuomenės informavimui apie sveikos gyvensenos svarbą ir naudą.

Vasario 14 d. vaikų lopšelio– darželio ,,Šaltinėlis“ bendruomenė skyrė vaikų fizinės ir dvasinės sveikatos stiprinimui, žinių apie sveikatą gilinimui.

Netradicinę mankštą ,,Judėk linksmai– gyvenk sveikai“ visai įstaigos bendruomenei vedė auklėtoja Audrė Rimkevičienė. Tiek maži, tiek dideli mankštos pratimus atliko muzikos ir judesio derinyje, nes fizinis aktyvumas gerina funkcines organizmo galimybes prisitaikyti prie kintančių sąlygų, formuojasi nauji motoriniai įgūdžiai, ištvermė, vikrumas, gebėjimas bendrauti ir socialinė vaikų adaptacija.

Po mankštos vaikai su auklėtojomis atsigaivino pačių šviežiai spaustomis vaisių ir daržovių sultimis, vaisių salotomis, vaisių asorti. Vaikui svarbu nuo mažens sudaryti sąlygas patenkinti poreikį judėti ir padėti išsiugdyti tinkamus mitybos įpročius. Sveikas vaikas – laimingi tėvai.

 

 
Copyright © 2024 Utenos vaikų lopšelis darželis „Šaltinėlis". All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates
Norėdami pagerinti naršymo kokybę, naudojame slapukus, kuriuos galima bet kada atšaukti.